Gelukt! Fijn dat je van onze ervaringen wilt leren.

Alex beschrijft de weg die hij heeft bewandeld om tot een goed functionerende coöperatie te komen. Hij heeft ontdekt dat de coöperatie als rechtsvorm precies past bij zijn visie op samenwerken.

Jan geeft aan hoe hij als persoon beter tot zijn recht komt in een team dan als ZZP-er. Hij heegt ontdekt dat de voordelen van samenwerken de nadelen volledig opheffen, mits er goede afspraken zijn gemaakt.  Twee ervaringen over het belang van samenwerken.

Ervaring van Alex

Ervaring van Jan

Eenmalig aanbod

Alex en Jan beschrijven hier slechts enkele van de vele ervaringen die zij graag doorgeven aan anderen. Zij hebben tal van producten, diensten en andere vormen van ondersteuning ontwikkeld die u helpen uw resultaten direct te vergroten.

Kortom, onze ervaringen werken niet alleen goed voor ons, maar voor iedereen. Alle organisaties kunnen profiteren van onze inzichten, die overigens veel verder gaan dan wat we hier benoemen. Want: hoe zit dat bij u? Hoe is de samenhang tussen wat mensen moeten in relatie tot wat ze kunnen en willen? Hoe is dit in uw organisatie geregeld? Hoe werken medewerkers in uw organisatie samen? Doet bij u iedereen precies dat, waar ze goed in zijn?

In ons interactieve online workshop ‘Moeten-willen-kunnen’ gaan we uitgebreid in op o.a. deze samenhang en onthullen we geheimen die direct de prestaties van uw organisatie positief beïnvloeden. Deze workshop is tijdelijk speciaal voor u voor het eenmalige aanbod van € 49,- te volgen (normale prijs € 179,-).