Projectmanagement is een vak!

Een projectteam samenstellen en in korte tijd tot grote effectiviteit brengen is niet eenvoudig. Het vraagt om een goed toegepaste fasering, planning en monitoring. Naast deze methodische aspecten zijn er ook menselijke, groepsdynamische aspecten die maken dat een team effectief functioneert. Bovendien zijn er nogal wat randvoorwaarden te regelen in de organisatorische context die ook van invloed zijn op het succes. Kortom het gaat om de ‘het‘ (methodische), ‘ik‘ (leiderschap), ‘wij‘ (team) en ‘zij‘ (omgeving) aspecten. In onderlinge samenhang. Ga er maar aan staan. Als projectleider, vaak zonder hiĆ«rarchische bevoegdheid (je hebt geen ‘machtsmiddel’), vraagt het nogal wat van je vaardigheden. Het is echt een vak. Een vak dat is te leren. Schrijf je nu in voor een training die je helpt effectief projectteams te leiden, die frustratie helpt voorkomen, je tijd bespaart en maakt dat je met plezier effectief samenwerkt.-


Je kunt kiezen voor een fysieke training, of voor een training op afstand.

Beide trainingen maken gebruik van eigen casuĆÆstiek. Je gaat dus met je ‘eigen project’ aan de slag. Daarmee kun je direct toepassen wat je leert. Het voordeel is dat je ziet dat het werkt, je direct de voordelen van gestructureerd werken ervaart en vooral, dat je het nooit meer vergeet…..

In de fysieke training heb je de gehele dag contact met de trainer en andere deelnemers. Je brengt je eigen casus in en je krijgt direct feedback op opdrachten en vragen die je in jouw praktijk tegenkomt. Door het contact met andere deelnemers, ontstaat bovendien een extra leereffect. Kenmerkend is de hoge praktische waarde en toepasbaarheid.

De training op afstand is het beste alternatief in deze Coronatijd. Het beste van twee werelden (fysiek en on-line leren) is hierbij samengevoegd tot een leerproces op afstand, waarbij door opdrachten de praktische toepassing plaatsvindt. Op de uitwerkingen krijg je persoonlijk feedback op maat. Begeleiding vindt plaats via telefoon, mail, of Teams.