Action Learning Samen Ondernemen (ALSO)

Action Learning Samen Ondernemen (ALSO)

Iedereen weet inmiddels dat we alleen samen grote problemen als Covid 19 en klimaatverandering kunnen aanpakken.

Het thema ‘Samen Ondernemen’ speelt al jaren in op de vraag hoe organisaties gemeenschappelijk doelen effectief kunnen realiseren. Innovatieve voorlopers in Nederland brengen inmiddels al in de praktijk hoe je als leiding, dankzij partnership en een meer ondernemende vorm van samenwerken, de juiste resultaten op het juiste tijdstip kunt behalen. Simpel door op basis van een heldere visie de medewerkers de ruimte te geven die dingen te doen waar de klanten om vragen.

Dit vereist wel de durf om managementcontrol af te bouwen en intern ondernemerschap te promoten. Daardoor kunnen medewerkers zich beter ontplooien en gaan klant- en medewerkerstevredenheid met sprongen omhoog.

In de afgelopen jaren is dankzij landelijke innovatieprojecten het actieprogramma Action Learning Samen Ondernemen (ALSO©) ontwikkeld. Dit programma bestaat uit modules en is als leidraad geschikt voor bedrijven die zich willen vernieuwen naar een meer klantgerichte en ondernemende organisatie.

Symion Coöperatie heeft besloten met behulp van deze modules haar trainingen en coaching bedrijfskundig te versterken, zodat u als klant hiervan kunt profiteren.

Voor een eerste kennismaking kunt u op de themasite samenondernemen.nl zien of dit iets is dat u en uw bedrijf kan helpen.

Bij interesse kunt u contact opnemen met Alex Janssen (06 – 15 063 731), of Jan Boekestijn (06 – 4426 4418) en organiseren we een oriënterend gesprek om een en ander te verduidelijken. Zo kunnen we achterhalen of ALSO uw organisatie ook in beweging weet te brengen.